Fling & Fläng

Nu sitter jag här mitt i natten igen. Det är VÄLDIGT sent och jag ska upp och jobba imorgon. "Familjedag" på jobbet. Heja. Själv måste man vänta på sin egna familj i åratal till. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Synd bara att man inte kunde snabbspola allting en gnutta. Typ 5 år. Vakna upp imorgon, men toppbetyg från universitetet, precis fått jobb som... mäklare eller något, och med en liten Stella eller Bert i magen. Kanske en vit fluffy Fia till hund till och med. Köpa en stor fräsch lägnehet och fundera ut något riktigt snyggt i inredningsväg. DET hade verkligen varit något.
Här ska man behöva sitta och vänta. Dessutom måste man vara slagkraftig och målinriktad. Stark och uthållig. Man han inte råd, tid eller lust att misslyckas.

Ja, jag har tydligen hur många vägar som helst att gå, har jag hört. Jag har tvingat mig själv att tro på det, och det kanske stämmer! Än har jag inte prövat mina vingar och jag känner att jag helst kör på det säkra just nu ett tag till. Gå till jobbet, shoppa och festa lite ibland. Med betoning på ibland. Jag har faktiskt börjat min förändring nu och jag känner av det. Det känns skönt och jag har vissa mål som jag försöker nå. Det ska gå. Jag vill verkligen bevisa det för mig själv. Jag kan fixa det, jag vet det!

Om 10 år tänker jag se tillbaka på mitt liv och vara jävligt nöjd och stolt över mig själv och vad jar hag lyckats åstadkomma. Jag känner på mig att det blir så. Egentligen hoppas jag mest men jag kör med lyckotänk nu. Det blir så.
Frågan är bara vilken väg jag väljer att ta och när jag väljer att börja. Just nu vill jag leva i nuet, resa och göra sånt jag kan och har råd med nu innan jag blir fattig student. Framförallt vill jag vara med min älskling så mycket jag bara hinner och kan, för jag vet att det förmodligen inte blir likadant när vi båda har börjat plugga. Man kan ju alltid hoppas att man kommer i samma stad men det är inte säkert alls.

Jag ska även börja träna på min svagaste punkt. Nämligen att planera. Jag vill planera in alla mina underbara vänner. Tyvärr ses vi inte mycket alls längre. Alla är de guldklimpar som jag inte har råd att förlora.

Mot framtiden och morgondagen!
Godnatt