Välkommen till verkligheten, studenter!

Jaha då var jag här i Halmstad igen. Inte lika ofta nu förtiden även fast det känns så. När man väl kommer hit är allt som vanligt. Kakor, mat och kafferep. Min mage har svällt upp till sin dubbla storlek.

Det här simsspelet jag fick. Det är ju helt otroligt beroendeframkallande. Det enda jag har tänkt på medan jag varit här är på min simsgubbe. Hur elak jag ska göra henne. Hur jag ska färga hennes hår, och vilken stil hon ska ha i hemmet sedan när hon tjänat mer pengar på sin karriär som kriminell. Var så nöjd med elak-looken jag lyckades skapa. Röda ögon liksom. Hur coolt är inte det?

När jag drömmer om nätterna drömmer jag om mätarna som sakta blir röda. Jag får panik. Springer och letar efter en toalett så jag inte kissar ner mig i vardagsrummet. Måste duscha så jag inte börjar osa grönt gasmoln. Måste titta på TV så jag inte börjar lipa av uttråkning. Träffa vänner så jag inte blir koko. Och målet är att klara min livsambition annars tjänar jag aldrig ihop tillräckligt med "livslång lycka" och då kan jag inte köpa dessa belöningar som jag får längs vägen. Typ perfekt kropp, världens bästa värdinna, aldrig hungrig.

Vill spela nu!!

Imorgon ska jag på studentskriva direkt när jag kommit hem från halmstad. Ska bli mysigt. Det var ju ett tag sedan jag fick uppleva det där. Glädjen blir tyvärr inte långvarig, kära studenter. Snart står ni där utan jobb och inte kommer ni in på programet ni söker heller. Tough luck! Välkommen till verkligheten.

Trevlig kväll!

The Sims 3 och allt är räddat.

Halkbanan var a never ending story, men det löste sig till slut. 7 timmar senade var jag åter tillbaka till denna stad. Himla trångt att sitta i mitten i baksätet med. Hmm. Men jaja. Yes! Klar med det.

Här jämte sitter katten och lyssnar på sinatra. Yes, så fort hans röst börjar ljuda i högtalarna blir han som förstenad. Börjar spinna och kisa med ögonen. Det är en lustig liten rackare vi har.

Nåväl, när nabil kom och hämtade mig fick jag världens bästa present. The Sims 3. Snacka om att inte kunna slita sig. Jag har spelat som en galning sen jag kom hem. Går inte att sluta. Självklart måste man ju göra allt sådär supernoga. Och fuska till sig massa pengar. Har köpt cyklar, bilar, och designat allt sådär själv som man kan göra nu. Vad fantastiskt. Inte trodde jag när jag satt där med mitt första simsspel för ett ex antal år sedan, att det skulle komma en sån här uppföljare. Suck. The sims är så underskattat, vilket jag påminns om varenda gång jag startar upp en ny spelomgång.

Nej nu ska jag natta simarna en sista gång för dagen.
Och fundera lite om man säger similons åt deras valuta.

TACK NABIL!

Tjolahopp!

Att vara steget före

Nu ska jag kila till mor och sova där i natt. Det var inte igår om man säger så. Det är så att jag ska hamna endast ett stenkast från körskolan eftersom jag ska vara där vid 06 50 imorgon. Jag beer att jag inte ska försova mig. Men så olyckligt kan det väl ändå inte bli. Nabil sitter jämte och är jätteotålig så jag får väl slita mig från denna underbara skapelse, kallad datorn.

Ha en fin kväll nu! Tjingeling

Körkort- ja tack!

Att jag har anmält mig till halkbanan och ska göra den imorgon är någonting som jag borde tycka är kul. Jag borde verkligen det, att jag har uppkörning snart är också en sån där grej som jag borde vara glad för. Och visst, det är jag. Lite grann. Men glädjen blir inte lika kraftfull när man snart är 21 och inte har körkort ännu. Hallå liksom. Alla jag känner, förutom en, har redan det där jäkla körkortet. För att inte tala om ungdomarna på mitt jobb. Födda på 90-talet med ratten i högsta hugg. De visar sitt körkort när de går in på klubbar, medan jag visar mitt tattiga lilla leg där jag har en sliten blond kallufs med en malplacerad snedbena.

Inte bra, när jag väl har fått det kommer jag i alla fall vara överlycklig och all bitterhet kommer vara som bortblåst.


Livet från min sida

Tomma balkonglådor

När jag tidigare gick ut på min balkong för att ta lite frisk luft så blev jag uppriktigt ledsen över vad jag kom att lägga märke till. Min blick fastnade vid balkonglådorna. Jag sådde nämligen lite gräs för någon vecka sedan. Det gräset jag lade märke till ikväll var det taffligaste jag någonsin sett, inte ens värt att kallas för gräs. Till detta har jag ingen förståelse alls.
Jag är inte direkt någon newbie inom området heller, senast för några veckor sedan var den första omgången gräs så frodigt så. Nu sitter jag och funderar över vad jag har gjort för fel. Varför? Marsvinen är förkrossade, gräset som skulle finnas i de där lådorna vid det här laget skulle ju vara deras levebröd i 4 veckor framöver. Nu blir det vatten och bröd för deras del. Det är synd det här. Riktigt synd.

Två mycket besvikna individer.

Söndagar- lockar soffliggaren i dig.

Jaha då har hela den här dagen gått också. Gårkvällen var trevlig, det blev inte så mycket av fårsituationen som jag trodde det skulle bli, skönt.
Råkade sätta igång mtv tidigare idag, det var The Hills maraton.  Som den sucker jag är så fastnade jag vid detta, satt som klistrad till detta ointressanta program. Oundvikligt. Jag ville liksom byta kanal men kunde inte. Ju sämre ett program är, desto större förmåga har det att få fram dessa soffliggarfasoner. Konstigt nog.
Vilken drama. De lipar, de "jobbar", de bråkar och blir vänner igen. Buhu.

Igår åt jag en grandiös middag. Kl 4 på natten. När jag satt på bussen hem kom jag nämligen på hur hungrig jag faktiskt var. Fläskkarre- två stycken, couscous till 4 personer och så mycket sås att jag kunde bada i det. Gott var det iallafall. Sen när jag skulle sova var det sådär jobbigt ljust överallt. Började fundera över ifall det inte kunde vara så att kl var halv 5 på eftermiddagen istället. Undrade om jag kanske borde väcka nabil. Men det gjorde jag inte.

nu åter till tvn.

Jag är ett får.

Godmorgon.

Idag blir det en sån där skitrolig dag. Det enda jag behöver bry mig om idag är att äta, fixa i ordning mig och hinna med bussen till min vän. Åhh vad härligt, att göra av med en hel dag på ytligheter och totalt världsliga saker. Som en dröm.

Ikväll ska jag följa med på hennes jobbfest. Just sådant kan jag tycka är lite obekvämt. Det är som att offra sig frivilligt till högre makter eller låta sig torteras till döds. Man blir som det svarta fåret bland alla de fina, vita, som känner varandra så väl. Men det ska nog bli kul ändå. Efter det blir det i alla fall lite utgång och sånt där, det är ju alltid uppskattat.
 
Dagens i-landsproblem: Maska i strumpbyxan.

Ha en skön lördag nu hörrni!

Stavfel på fel ord

Vad bra man känner sig när man stavat fel på dyslexi.


Kindben, pussmunnar och ego pics.

Ibland blir jag lite trött när jag kollar igenom mina så kallade "ego pics". (Hohohoh blev bara tvungen att skriva det. Förlåt, jag måste göra det igen. Ego pics. Ego pics. Ego pics.
Det låter så omåttligt dumt. Så otroligt barnsligt. Så oerhört B.)
Jaja, anledningen till att jag blir trött är att jag har så många bilder på mig själv med exakt samma min. Enda sättet att överhuvudtaget se att de alla inte är tagna vid exakt samma fototillfälle är att håret (okej inte håret, det ser alltid likadant ut det med) och kläderna är olika. Ja, det är kläderna man ser det på. Och hudfärgen. Mycket brun utan sol- Mellanmycket brun utan sol- Ingen brun utan sol.

Ego pics. Bilderna alla har men som aldrig visas- utom de extra fina. Ni har väl aldrig hört någon säga "Du, kom, så ska jag visa dig min mapp med ego pics. Ser du min blick där? Eller hur fin näsan är här?"
Nej just det! Varför? Jo, folk skäms. Inte kan jag väl låta någon tro att jag är egenkär? Vem pussar jag mot liksom? Inte är det mot den söta lilla soptunnan som står i hörnet i alla fall. Inte heller mot Nabil, det är ju inte direkt han som håller kameran. Det är ju jag som gör det. Pinsamt.

Det som är det värsta av allt är att denna återkommande min jag pratar om är just "pussmunnen". Oh my lord. Men nu vet jag varför. Jag har analyserat mig själv. Jo, för kindbenen framträder på detta vis. Ni som inte har testat detta (Visst ni gör inte sånt säger ni, men jag tror mig veta att även ni har både en och två sådana bilder liggandes i hemliga mappen) testa det. Ni som sitter inne med dessa bilder, klicka fram bilden och begrunda era kindben. Ser ni hur de framträder? Hur ansiktets form blir lite, lite snyggare. Ser ni?


Men där är du ju, ditt lilla kindben!

Har vaknat ur min lilla dvala

Ursäkta för otroligt dålig uppdatering. Jag slår mig själv på fingrarna och lovar att bli bättre. Det värmde mitt lilla hjärta lite att se att det finns en och annan trogen människa där ute som tittar hit lite då och då. Tack. Om ni fortsätter så, fortsätter jag att skriva. A deal is a deal?

Ja vad har hänt sedan sist egentligen? Jag tänker inte gå in på detalj eftersom jag gissar att det inte är så intressant att höra mig snacka om hur många gånger jag har bortstat tänderna, hur många körlektioner jag tagit eller vad jag har shoppat. Så vi skippar det.

Ja ja. Det är rätt skumt ibland när man ska vara lite cool och skriva någon engelsk klysha mitt i sin lilla text. Som nyss när "Back to business" blev "Bäck tu bisnis" innan jag raderade det och skrev det igen. Jag HOPPAS att det beror på klockslaget och INTE att det var två år sedan jag satt vid skolbänken sist, att min engelska blivit sämre eller att jag råkat få dysleksi.

Just nu lever jag lite som i en dröm. Det är nämligen så att jag till min stora förvåning blev sjukskriven två veckor, dessutom två veckor innan min semester börjar på fyra veckor. Ja det är väl bara att gratulera mig själv. Tack!
Så nu har jag alltså lite drygt 5,5 veckor kvar att vara finurlig på. Göra saker jag aldrig annars hinner eller orkar. Låt spelet börja!

Än sålänge är det en sak inplanerad. En vecka i sälen. Jag ska vandra. Jajemen, slå upp tält, leva på konserver och nyfångad småfisk. Ha tovigt hår och underställ. Behöver jag nämna att detta inte kommer bli dokumenterat i bilder? I alla fall inte bilder på mig.

Over and out mina gulliga trofastingar.