Så mycket man vill säga

Ibland är det så mycket man vill säga men inte kan. För att det finns inga ord. Frustrerande kan man tycka. Jag har alltid tyckt det varit lättare att skriva än att prata. Rösten kan bli så bräcklig men ordet är alltid starkt. Det vet jag.

Så jag kanske ska skriva dig ett brev. Men finns det verkligen ord jag kan skriva i brevet?

Godnatt

Hej svej

Hej svej till er...7? som läser!
Det var inte igår. Mitt liv har stått stilla alltför länge men nu kan jag minsann stoltsera med att grejor börjar hända. Känns otroligt. Tänk att saker händer MIG! Mig, mig och bara mig. Hohoho, det känns lite fel. Men så rätt. Ja det är rätt, det är det.

Det jag ALDRIG trodde jag skulle få uppleva har nu hänt. På onsdag har jag en ring på mitt finger. Japp. En guldring. Och den finaste människan ni någonsin kan tänka er kommer att ha den andra ringen. Det bästa är att det känns så löjligt självklart. Det SKA bara vara så. Och det är det. Utan honom hade jag varit samma vilsna person som jag varit under hela mitt liv. Men en sensommarkväll förra året blev allt förändrat. Tack Gud för det. Om han finns då. Ana behbak <3

Jag har även hunnit ta mig en tripp till Philadelphia i USA. Mäktigt! New York var otroligt, och människorna där var så söta så. Men det bästa av allt var att jag fick träffa min underbara vän. Men om ett halvår kommer hon entra Sverige med storm igen. Happy days!

Lägenheter söker vi för fullt också. Där ska jag och den vackraste själen i hela världen bo. Åhh, guuuud vad jag längtar.

Solsemester ska det också bli, med nyfunna fina, söta människor. TUNISIIIEN. Det ligger liksom i Afrika. Lite coolt. Där ska vi slappa, sola, festa, mysa och ha det helt underbart. Ahhhh. Då ska det passas på att att njutas så överdrivet mycket att jag kommer vara lika avslappnad som en gammal get när jag kommer hem.

Hohoho, nu är jag såå hungrig, och idag blir det, trot eller ej, annat än hamburgare, pommes och dip. och Smoothie då. Lite synd det med smoothien, dock. Den hade jag gärna surplat ur faktiskt. Nåja, man kan inte få allt här i världen. Det blir iaf familjemiddag. Med pappa, G och min bror. Myyspyyys.

Tjingeflutt, din äppelskrutt!